De oudercommissie

Onze oudercommissie behartigt de belangen van de kinderen en ouders van Het Beertje en adviseert de directie ten aanzien van kwaliteit. De oudercommissie heeft wettelijke advies bevoegdheden. Zo adviseert de oudercommissie bijvoorbeeld over de kwaliteit van de veiligheid, gezondheid en spel- en ontwikkelingsactiviteiten. De oudercommissie komt eens in de drie maanden bijeen en heeft overleg met de directie. U als ouder ontvangt van deze vergaderingen een notulen per mail.
De oudercommissie bestaat uit ouders die op vrijwillige basis een bijdrage leveren aan het beleid dat bij Kinderopvang Het Beertje gevoerd wordt door adviezen te geven. Per locatie zijn er ouders vertegenwoordigd voor zowel de Dagopvang, Buitenschoolse Opvang als voor de Speel-leerschool Beren Eigen Wijs.

Dagopvang Geffen

Naam
Marielle Wingens
Eva Goth
Marleen van den Broek

Dagopvang Heesch

Naam
Kristel Hoezen       
 Tera Uijtdewilligen
 Bianca Gerritsen

BSO Geffen

Naam
Bianca van der Borgh
Angelo van der Sijpt

 

BSO Heesch

Naam
Birgitte Verhees     
Ingrid van de Bos
 vacature

 

Speel-leerschool

Naam       
Tamara Heesakkers      

Maud van den Berg

Sanne van Uden

 

 

 

Tarieven

Dagopvang/Buitenschoolse opvang

Zowel voor de Dagopvang als voor de Buitenschoolse opvang kunt u als ouder kiezen uit verschillende contracten.

Opvangcontract 51 weken

Gegarandeerde opvang voor uw kind voor 51 weken voor de afgesproken dagen / dagdelen gedurende het hele jaar m.u.v. de dagen
tussen Kerst en Oud en Nieuwjaar, en de feestdagen die voor de hele organisatie gelden.

Opvang contract 40 weken

40 weken gegarandeerde opvang en verplichte vakantie in de 11 vakantieweken van het basisonderwijs.
U betaalt 40 weken verspreid over 12 maanden. Voorwaarden is dat uw kind niet komt tijdens alle schoolvakanties

Flexibel contract

U bepaalt het aantal uur dat u per maand afneemt. U geeft minimaal 4 weken van te voren aan welke dagen dat uw kind komt.

Speel-leerschool

Het peuterspeelzaalwerk valt sinds 2015 onder de Wet Kinderopvang. Daardoor valt de opvang voor werkende ouders (o.a. tweeverdieners en alleenstaanden) voortaan onder de Wet Kinderopvang. Zij hebben recht op een vergoeding van de belastingdienst: de kinderopvangtoeslag.

Bent u getrouwd of woont u samen en werken u en uw partner niet allebei? Dan bent u een alleenverdiener en valt u niet onder de wet kinderopvang. U heeft dan recht op gesubsidieerde peuteropvang vanuit de gemeente Oss.

We raden u aan onderstaand document te lezen voor verdere informatie over de financiele gevolgen.

Kinderopvangtoeslag

In de meeste gevallen kan er kinderopvangtoeslag aangevraagd worden, kinderopvangtoeslag is een tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang. Hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt, hangt af van het inkomen en van het aantal kinderen dat naar de opvang gaat. Er kan een proefberekening gemaakt worden op www.toeslagen.nl.

 

Voorbeeld maandtarief na aftrek kinderopvangtoeslag 2021

Dagopvang 1 hele dag, 51 weken per jaar, 10.5 uren per dag

Belastingteruggave 1ste kind

Bruto maandtarief Netto maandtarief
Bij een inkomen van € 30.000,00 92.6 % € 370,43 € 27,41
Bij een inkomen van € 50.000,00 83.3 % € 370,43 € 61,86
Bij een inkomen van € 100.000,00 51.6 % € 370,43 € 179,29

 

 

 

 

 

 

Inschrijven voor...

U kunt uw kind op elk gewenst moment bij ons inschrijven voor zowel dagopvang, BSO, TSO of de speel-leerschool. Wij adviseren om dit zo tijdig mogelijk te doen. Wij denken graag met u mee over het soort contract dat u bij ons afsluit, zodat wij voldoen aan uw wensen.

Tijdens een vrijblijvende rondleiding kunt u de sfeer komen proeven. Wij vertellen u graag hoe het er bij Kinderopvang Het Beertje aan toe gaat.

Direct inschrijven

U kunt direct, online, de inschrijving regelen. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

SPEEL-LEERSCHOOL

LOCATIE GEFFEN

LOCATIE HEESCH

TUSSENSCHOOLSE OPVANG

 

Ons team

Een goede sfeer is een belangrijke pijler binnen Kinderopvang Het Beertje. Het moet voor zowel het kind als de ouder goed voelen om bij ons te zijn. In een fijne, gemoedelijke omgeving kan een kind zichzelf zijn en zich daardoor goed ontwikkelen. Door humor te gebruiken en met elkaar te lachen proberen we er elke dag weer voor te zorgen dat u en uw kind met een lach op het gezicht naar huis gaan.

Bij Het Beertje en de Speel-leerschool werken uitsluitend gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Ze zijn MBO/HBO geschoold en hebben ruime ervaring in de kinderopvang. Allen zijn VVE-geschoold en zijn in het bezit van een kinder EHBO-diploma.

 

 

Subcategorieën

beertje briefInteger scelerisque commodo lectus, at varius sapien faucibus ut. Mauris faucibus odio vel lorem condimentum, nec faucibus enim fermentum. Aenean vehicula nulla nec malesuada pretium. Aenean luctus felis nisl, nec euismod nulla lobortis sed. Phasellus nec eleifend mauris, ut facilisis erat. Suspendisse ultrices arcu eget ex tempus interdum. Suspendisse eu ipsum ac nunc posuere venenatis sed et nunc.