Dagopvang

Kleinschalig,
daardoor persoonlijke aandacht voor uw kind,
door professionele leidsters!

Schommel Beertje

Het beertje gaat schommelen

Een goede basis voor later

 De visie van Kinderopvang Het Beertje kan in een korte en krachtige zin worden samengevat:

"Een goede basis voor later".

Kinderopvang Het Beertje streeft ernaar om een kind meer te bieden dan opvang alleen. In een vertrouwde omgeving met goed opgeleide pedagogisch medewerkers proberen we alles uit het kind te halen. We kijken naar wat een kind kan en bieden dan spel aan dat net boven zijn of haar niveau ligt. We zoeken daarbij altijd naar de balans tussen uitdaging en geborgenheid. De werkwijze van Het Beertje is er op gericht om kinderen een uitdagend kader te bieden waarbinnen ze de ruimte en vrijheid krijgen om kind te zijn, zich te uiten en zich te ontwikkelen.

De dagopvang bij Het Beertje is opvang waarbij kinderen van 0-4 jaar worden opgevangen op werkdagen tussen 7.30 uur en 18.00 uur. Op aanvraag is het ook mogelijk om uw kind om 7.00u te brengen of om uw kind om 18.30u op te halen.

Het Beertje heeft twee locaties waar kinderen tot en met 4 jaar mogen komen mogen spelen en leren, Dagopvang Heesch en Geffen. Onder het kopje Pedagogisch Werkplan kunt u lezen over de werkwijze per locatie.

 

 

 

 

dagopvang

Wij bieden hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, tussenschoolse opvang en voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar in Geffen en Heesch.