Speel-leerschool

Speel-leerschool Beren Eigen Wijs
Een goede basis voor later.
Spelen en samen zijn is leren.

puk en beertje

Beren Eigen Wijs

 

Gericht aandacht

Vele jaren heeft Peuterspeelzaal de Paddestoel in Geffen kinderen vanaf 2 jaar de mogelijkheid geboden om te komen spelen met leeftijdsgenootjes. Twee dagdelen per week konden de kinderen komen ontdekken, ontwikkelen en leren. Menig Geffenaar heeft hier als peuter gespeeld, gezongen en is goed voorbereid naar de basisschool gegaan.
Sinds januari 2015 valt het peuterspeelzaalwerk onder Kinderopvang Het Beertje en is het verder gegaan onder de naam Speel-leerschool Beren Eigen Wijs.

De Speel-leerschool Beren Eigen Wijs is voor kinderen van 2 tot 4 jaar die toe zijn aan verdere ontwikkeling.
Peuters tussen de 2 en 4 jaar hebben een sterke behoefte aan zelfstandigheid, ze zijn nieuwsgierig en hebben een sterke drang om te ontdekken; ze worden Eigen Wijs.

Wij vinden het belangrijk dat peuters spelenderwijs in een uitdagende speelomgeving gestimuleerd worden in hun ontwikkeling. De speel-leerschool is een uitstekende voorbereiding op de basisschool. Er wordt veel aandacht besteedt aan de taal, sociaal-emotionele -en creatieve ontwikkeling. Kinderen raken gewend om afscheid te nemen van de ouders en zijn bekend met een gestructureerde dagindeling. Met behulp van de thema's van het Voor –en Vroegschoolse educatie (VVE) programma Uk & Puk leren we de kinderen nieuwe vaardigheden en laten we de kinderen op hun eigen tempo de wereld ontdekken. Uk & Puk sluit nauw aan met het programma dat op de basisschool wordt gebruikt.

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen en een indruk te krijgen van de Speel-leerschool Beren Eigen Wijs.

U kunt uw kind inschrijven vanaf het moment dat uw kind 1 jaar oud is.

Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen op de Speel-leerschool Beren Eigen Wijs, Kloosterstraat, in het
gebouw van basisschool de Wissel of via deze website: inschrijven.

 

 

 

 

 

 

speel leerschool